GOES quadok

GOES Copper 200 quad

200 köbcentis motorral szerelve, automata váltóval és hosszú lengéscsillapítókkal a kényelem érdekében. Számos extrával érhető el a modell, mint például az első és hátsó állvány, hátsó LED-es lámpák, pótkocsi gömb, pótkocsi csatlakozók és LCD műszerfal, melyről minden információt azonnal megtudhatunk terepen, napos fényviszonyok mellett is.

GOES Iron 450 quad

A visszafogott és mégis tekintélyt parancsoló megjelenésével a géppark meghatározó tagja lehet.A műszaki tartalom és a kényelmes vezethetőség nem csak a vezetési élményt teszi kimagaslóvá, hanem az egész napos munkatempó mellett is a legmagasabb komforttal járul hozzá a hatékony feladat végrehajtáshoz. 

GOES Iron 450 quad Limited

A visszafogott és mégis tekintélyt parancsoló megjelenésével a géppark meghatározó tagja lehet. A műszaki tartalom és a kényelmes vezethetőség nem csak a vezetési élményt teszi kimagaslóvá, hanem az egész napos munkatempó mellett is a legmagasabb komforttal járul hozzá a hatékony feladat végrehajtáshoz. 

GOES Cobalt 550 quad

Az 500 köbcentis motorral szerelt Goes 550 quad kényelmes vezetési élményére az alapfelszereltségként érkező szervokormány teszi fel a koronát. A széles és puha ülésen kényelmesen fér el akár két személy is, így az egész napos használat nem okoz kényelmetlenséget. A T3 kategóriában (lassú jármű) vizsgáztatható quad akár B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető. 

GOES COBALT 550 MAX

A Cobalt 550MAX a rövid változathoz hasonlóan erőteljes 500 cm3-es motorral van felszerelve.

Kényelmes vezetési élményére az alapfelszereltségként érkező szervokormány teszi fel a koronát. A széles és puha ülésen kényelmesen fér el akár két személy is, így az egész napos használat nem okoz kényelmetlenséget.

GOES COBALT 550 MAX LIMITED

A COBALT 550 MAX quad a COBALT 550 hosszú változata limitált kiadásban. Második üléssel szerelt, annak érdekében, hogy két embert élvezhesse használatát. A rövid változathoz hasonlóan erőteljes, 500 köbcentis motorral van felszerelve, és L7e és T3 változatban is elérhető. Gyakorlatilag szinte bármiben ideális társ: vezessen bármerre is az utunk, akár egyedül vagy kísérettel, akár napi tevékenységeink során is.