AZIM Cambridge hengerek

A törökországi mezőgazdasági gép gyártók úttörőjeként büszkén mutatjuk be az új Tuğrul modellű hengerek szériát. A Tuğrul a török mitológiából ismert legendás madár neve, mely mind a török, mind a magyar nyelvben („turul”) a Főnix megfelelője. A Tuğrul/Turul a török és a magyar kultúrában egyaránt a hatalom, az erő és a nemesség jelképévé vált.

Ezzel az új termékcsaládunkkal érzékeltetetni kívánjuk mindazt, amit a Tuğrul/TURUL szó alatt értünk. A Tuğrul modellek fő eleme a robosztus felépítésű váz, és minden egyes illesztési pontjuk fokozottan erős kialakítású a konkurencia termékeihez viszonyított hosszabb élettartam biztosítása érdekében. A gépek munkaszélessége 4,5 m és 6,3 m, a váz robosztus kialakítása azonban változatlan. A széles munkaszélesség ellenére a gép szállítási szélessége mindössze 2,3 m. Berendezéseink 52 cm Cambridge-hengerekkel állnak rendelkezésre. A független súlyelosztó rendszernek köszönhetően, a váz kialakítása lehetővé teszi az azonos nagyságú nyomás kifejtést az érintkező felület minden pontján.

Az opcionális hidraulikus rugós simítók biztosítják az extra-precíziós simító hatást a talajfelszínen és lehetővé teszik az göröngyös viszonyok közt történő munkavégzést.

AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

Tekintse meg kínálatunk legjobbajánlatait!