Solis traktorok nagy választékban!

Solis 16

A Solis 16 a gyártó új, legkisebb univerzális traktora. A Solis 22-vel karöltve a a hasonló teljesítményű modellektől eltérően, nem a megszokott Mitsubishi motorral érkezik.

A a16 lóerős modellbe a gyártó a Sonalika saját fejlesztésű 979 cm3 löket térfogatú vízhűtéses motorját szerelték.

A modell 500 kg-os emelési kapacitást, 540/1000 TLT-t és 6+2 váltót kapott.

Bár a Solis 16 és 22 lóerős kistraktorok jelenleg kabinnal nem szerelhetőek, de front hidraulika, front TLT és homlokrakodó ugyanúgy elérhető opcióként, mint a többi modellek esetén.

Gumiválasztásban a teljes paletta rendelkezésünkre áll, hiszen a mezőgazdasági gumik mellett ipari- és gyepkímélő abroncsot is választhatunk.

Solis 20

“mini csoda“! A Solis 20 kis mérete ellenére teljesértékű munkagép. 

Az indiai gyártó szériájának legkisebb gépe az ár/érték arány koronázatlan királya.

A Solanika széria két legkisebb tagja – ellentétben a nagyobb gépekkel – 3 hengeres Mitsubishi motorral készülnek, ami a 885 kg-os öntömeget könnyedén mozgatja.

Tényleg kis traktor: szélessége kisebb, mint 1 méter, és hossza sem haladja meg 2,7 métert. Igazán praktikus kertekben és olyan helyeken, ahol szűk sorközökkel és éles fordulókkal kell szembeszállni.

Solis 22

Univerzális kistraktor eltérően a hasonló teljesítményű modellektől, nem a megszokott Mitsubishi motorral érkezik.

A traktorban a Sonalika saját fejlesztésű 1 130 cm2 löket térfogatú vízhűtéses motorja 22 lóerőt ad a használójának.

A modell 600 kg-os emelési kapacitást, 540/1000 TLT-t és 6+2 váltót kapott, úgy mint a 26 lóerős Solis 26, de a 20 lóerős modellel szemben itt már a szervokormány az alapfelszereltség része.

Bár a Solis 22 lóerős kistraktor jelenleg kabinnal nem szerelhető, de front hidraulika, front TLT és homlokrakodó ugyanúgy elérhető opcióként, mint a többi modellek esetén.

SOLIS 26

Minden egybegyúrva, amire háztájékon, kertészetben vagy egy farmon szüksége lehet.

Homlokrakodóval, front függesztéssel szerelhető és kabinozható, a traktor emelőművének kapacitása pedig 500 kg, ami egy kerti traktor esetében nem is rossz.

Ezek a Mitsubishi 3 hengeres motorjával együtt igazi univerzális munkagéppé teszik a Solis 26-ot.

SOLIS 26 9+9

Az irányváltóval szerelt Solis 26, a modell összes kiváló tulajdonságával rendelkezik, amit a 9+9 fokozatú sebességváltóval kiegészülve speciális területeken is alkalmassá teszi a a tökéletes munka elvégzésére. A kifejezetten kertészetek és kommunális célra kifejlesztett 9+9 váltóval az elvégezhető feladatok skálája kiszélesedik. 

Solis 26 HST

A Solis 26 HST hidrosztatikus traktor legszembetűnőbb és legfontosabb tulajdonsága a többi Solis kis traktorral szemben, hogy hidrosztatikus váltóval rendelkezik.

Kiváló teljesítményét egy korszerű hidrosztatikus váltó beépítésével koronázta meg a gyártó. A hidrosztatikus traktor fokozatmentesen használható előre- és hátramenetnek köszönhetően szinte bármilyen talajon megkönnyíti a munkavégzést.

Különösen nagy értékkel bír ez a tulajdonság, ha az elvégzendő feladat nagy pontosságot és egyenletes sebesség igényel. A váltó mellett a has alatti TLT jelenti a többletet a különbséget az alapmodellhez képest.

A kertészetekben és a fólia sátrakban verhetetlen, hiszen a fokozatmentesen szabályozható sebesség a szervokormánnyal kiegészülve új szintre emeli a kezelhetőség fogalmát!

SOLIS 50 STAGE V

A Solis termékskála egyik legmegbízhatóbb és strapabíró tagja volt eddig a 3 hengeres motorral szerelt Solis 50 RX traktor.

Az új 50 lóerős Stage V modell esetén katalizátorral, részecskeszűrővel és turbóval is felszerelték a motort, ami úgy képes teljesíteni az kibocsájtási normákat, hogy a traktor működtetéséhez nincs szükség AD BLUE-ra!

A Solis 50 azoknak a gazdáknak készült, akik a napi munkavégzése közben változatosabbnál változatosabb feladatokkal találkoznak. Kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a munkavégzés közben elérhető hatékonysága mindenki figyelmét felkelti.

Solis 75 V

A Solis 75 V egy rendkívüli stabilitású és erőteljes munkaeszköz, amely megállja helyét az újabb StageV környezetvédelmi kategóriában. A motorja kiváló teljesítménnyel és rendkívüli hatékonysággal működik, így könnyen megbirkózik még a nehezebb feladatokkal is.

Az egyszerű vezérlés és az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a gazdálkodók kényelmesen és fáradtság nélkül üzemelthessék a gépet akár hosszabb időszakokon keresztül is.

Solis 90 V

A Solis 90 V egy korszerű traktor, mely magában hordozza a legújabb technológiai innovációkat. 

Négyhengeres motorja 4087 cm3 hengerűrtartalommal büszkélkedik, és a CRDi StageV kibocsátási szinttel teljesíti a környezetvédelmi elvárásokat. Az olasz Carraro gyártmányú váltó és lehajtások hírnevét a megbízhatóság jellemzi. A vízhűtés és turbo feltöltés együttesen garantálják a kimagasló teljesítményt, míg a Liftomatic rendszer a gazdálkodók munkáját teszi egyszerűbbé és hatékonyabbá. 

Ezzel a traktorral a magyar gazdálkodók a modern kor kihívásaira is felkészültek.

SOLIS N 75 CRDI

Immáron az ültetvényes használatra készült, új Solis N szériás traktorok is új, faceliftes designnal és CRDi motorral érkezett meg hozzánk.

A 75 lóerős, jó súlyeloszlású Solis N 75 CRDi nagy nyomatékkal és alacsony vibrációs, Bosch vezérlésű common rail – azaz közös befecskendezéses – motorral az ültetvényes gazdálkodás koronázatlan királya. Hatékonysága a Solis traktoroktól elvárható univerzális képességeken alapszik, legyen szó állattartó telepen, szőlőben  vagy gyümölcsösben végzendő feladatról! A Solis N 75 CRDi egy igazi ültetvényes traktor.

Solis N 90 CRDi

A Solis 90 N CDRi a nagy testvér keskeny, ültetvényes változata. Erős és kompakt, amire szüksége van!

A célterületre fejlesztett traktort megújult váltóval, szervokormánnyal és a lehető legkisebb fordulási körrel ideális a talajelmunkáláshoz, kaszáláshoz, talajgazdálkodáshoz és permetezéshez.

Az megerősített keskeny váz és megújult műszaki tartalom ideális kombináció az összes ültetvényeken végzendő speciális feladathoz.

Az európai uniós előírásoknak megfelelően az új common rail motor dübörög a Solis N 90 CRDi keskeny traktor motorházteteje alatt is.

Legfrissebb Solis hírek már a Facebookon is!