Zetor Major

A Major univerzális mezőgazdasági célú középkategóriás kerekes traktort elsősorban annak kitűnő ár-teljesítmény arányáért fogja értékelni. A mezőgazdasági gépekkel való összekapcsolásra és szállításra tervezték. A Major kiválóan alkalmas kisebb, családi farmokra, de könnyebb erdei munkákhoz vagy közszolgáltatások végzéséhez is rendkívül hasznos lehet. A Major egy életre szóló traktor – mindig megbízható, nagy teljesítményű és könnyen karbantartható.

Zetor Proxima

Univerzális, megbízható, robusztus kialakítású. Ilyenek a Zetor legnépszerűbb modelljei közé tartozó Proxima traktorok. A gépek megfelelnek a mezőgazdaságban, az erdőgazdálkodásban és a közszolgáltatásokban tevékenységet végző ügyfelek igényes követelményeinek.

Zetor Forterra

A Forterra sorozatú traktorokat robusztus kialakításuk és erejük jellemzi. A Forterra sorozat 3 változatot kínál: A Forterra CL modell 96 és 136 lóerő közötti teljesítményű négyhengeres motorral és 24/18 sebességváltóval van felszerelve. Az alapmodellel ellentétben a Forterra HSX egy korszerűbb 30/30 sebességváltóval rendelkezik hidraulikus irányváltóval. A Forterra HD legmagasabb modellje nagyobb teljesítményt nyújt (akár 147 lóerő), teste robusztusabb, felfüggesztett tengellyel és többfunkciós kezelőpanellel rendelkezik.

Zetor Crystal

Az új Zetor Crystal-t az eredeti Crystal éles élei és a valódi kristályok rendszeres geometriai formái ihlették. A Zetor portfoliójának legerősebb traktorja a hagyományt, a gazdag történelmet és a modern trendeket ötvözi.