Tisztelt Partnerünk!

A K&B Gépudvar Kft.-t 1998. február 1-én alapítottuk mezőgazdasági termelőeszköz-kereskedelem, kiváltképp erő- és munkagép forgalmazás céljából.

Erőgép forgalmazásunk fő típusát a Cseh Köztársaságban gyártott Zetor traktorok képezik, melyekből Baranya, Somogy és Tolna megyékben a ZTR Agro Kft.-n mint importőrön keresztül – 1998 óta kizárólagos forgalmazói joggal rendelkezünk.

Munkagép palettánkon hazai gyártású és import gépek egyaránt szerepelnek. Az általunk forgalmazott gépekre – kivétel nélkül – a jogszabályban előírt garanciát biztosítjuk.

A korrekt és gyors hibaelhárítás érdekében kiképzett szakembereink és teljesen újonnan felépített, modern szervizműhely áll vevőink rendelkezésére.

Igény esetén vevőnk meghibásodott erőgépét a helyszínen javítjuk meg. Traktorok, pótkocsik, egyéb munkagépek garancia időn túli javítását is elvégezzük, műszaki vizsgáztatásra is vállalkozunk.

Az elmúlt több mint 20 évben cca. 900 db erőgépet értékesítettünk és végeztük el garancia időn belül és azon túli vevőszolgálati feladatait.

Ezt az internetes oldalt azzal a szándékkal ajánljuk figyelmébe, hogy Ön mint meglévő vagy leendő partnerünk általános összefoglalót kapjon a társaságunk által forgalmazott gépekről, illetve szolgáltatásokról.

Várjuk megtisztelő érdeklődésüket.

Tisztelettel:

Kasó Tamás
ügyvezető