Impresszum

A honlap neve:

K & B Gépudvar Kft.
Zetor Márkakereskedés és Márkaszervíz

folyamatosan frissülő, internetes termék/szolgáltatás

Szerkesztőség és Kiadó:

“K & B GÉPUDVAR” MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐESZKÖZ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

H-7634 Pécs, Szentlőrinci út 15.

Cégjegyzékszám: 02-09-065608

Adószám: 11560632-2-02

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 72 313 414

Mobil: +36 30 936 5053

Email: gepudvar@vnet.hu

Tájékoztatjuk kedves Látogatóinkat, hogy a különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon, vagy regisztrációkon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek.

Az adatokat megadva hozzájárulnak ahhoz, hogy azok felhasználásával a vállalkozásaink érdekeltségébe tartozó cégek, amelyek az adatok feldolgozását is végzik előfizetéses megrendelését teljesítsük, akcióira, kiadványaira és egyéb szolgáltatásaira felhívjuk a figyelmet. Az érintettek felvilágosítást kérhetnek az általunk kezelt személyes adataik köréről, felhasználásuk módjáról és céljáról, és bármikor kérhetik azok helyesbítését, felhasználásuk korlátozását, illetve törlését.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal felelősséget a fórum- és egyéb szolgáltatásoldalain a látogatók által elhelyezett üzenetekért és csatolásokért (kép, hang, videó és bármilyen más média). A felelősség az üzenetet és a csatolást elhelyező személyt terheli.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
A megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

NÉHÁNY JOG FENNTARTVA!

Csak azokat a helyeket jelöljük külön, ahol a jogfenntartásunkkal élni kívánunk, és ott azt is megjelöljük, hogy meddig és milyen módon védett a tartalom a jog által.

A műveket szabadon

Megoszthatod

másolhatod és terjesztheted a művet bármilyen módon vagy formában

Átdolgozhatod

származékos műveket hozhatsz létre, átalakíthatod és új művekbe építheted be bármilyen – akár üzleti – célra is.

Ez egy szabad licenc.

A jogosult nem vonhatja vissza ezen engedélyeket míg betartod a licenc feltételeit.

Az alábbi feltételekkel:

Nevezd meg!

A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, kattintható hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen ésszerű módon megteheted, kivéve oly módon ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.

Így add tovább!

Ha feldolgozod, átalakítod vagy gyűjteményes művet hozol létre a műből akkor a létrejött művet ugyanazon licencfeltételek mellett kell terjesztened mint az eredetit.

Nincsenek további megkötések

Nem szabhatsz meg más jogi vagy technológiai korlátozásokat melyek megakadályoznának bárkit abban hogy ezen licenc által engedélyezett bármely tevékenységeket folytassák.

Megjegyzések:

Nem kell jelen licenc feltételeit követned a művek azon részeinek tekintetében melyek közkincsek vagy ahol a felhasználást egy alkalmazható kivétel vagy korlátozás teszi számodra lehetővé.

Nincs semmiféle garancia. Jelen licencen kívüli engedélyek is szükségesek lehetnek a mű felhasználásához. Példa erre az az eset amikor a mű felhasználását személyiségi, adatvédelmi vagy a jó hírnévre vonatkozó feltételek korlátozzák.